Hrvatski radio

Radio Knin

Održan turnir za žene u balotama i bacanju kolutova

09.03.2019.

17:53

Autor: Dragan Gligora

Održan turnir za žene u balotama i bacanju kolutova

Održan turnir za žene u balotama i bacanju kolutova

Foto: - / -

U Kninu je danas održan turnir za žene u balotama i bacanju kolutova. Drnišanke su najbolje bacale balote, a u bacanju kolutova pobijedila je Blagica Pokrovac iz Oklaja. Ovo rekreativno natjecanje organizirao je, u povodu Dana žena, Savez sportske rekreacije "Sport za sve" Šibensko-kninske županije.

U natjecanju su sudjelovala ženska društva i udruge iz Knina, Drniša, Oklaja, Sinja i Biočića. U boćarskom finalu sukobile su se dvije drniške ekipe iz Udruge žena sv. Roko, pa se može slobodno reći da su Drnišanke dominirale turnirom. barem što se tiče balota. Zanimljivo da je ova udruga osvojila zlato i na prošlogodišnjem natjecanju u balotama, koje je održano u Zatonu, a okupilo je sportsko-rekreacijske udruge iz cijele Hrvatske.

U bacanju kolutova pobijedila je Blagica Pokrovac iz DSR "Oklaj".

Više o turniru, tijeku natjecanja i rezultatima možete čuti u našoj sportskoj emisiji "Treće poluvrijeme", koja je na rasporedu u ponedjeljak, 11.03. u 11 i 10.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.