Hrvatski radio

Radio Knin

Održana Velika nagrada Knina

27.03.2022.

17:49

Autor: HRT

Pobjednice

Pobjednice

Foto: Dragan Gligora / HRT

Danas je održana 6.Velika nagrada Knina u brdskom biciklizmu. To je ujedno i završna utrka Zimske lige Dalmacije. Dvije godine, zbog pandemije, nije bilo ovog natjecanja u Kninu, a sada se vratilo na velika vrata i s velikim brojem sudionika. 

Na utrci, koju je organizirao kninski biciklistički klub Adrion Oros, sudjelovalo je dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske, BiH i Crne Gore. Od toga je bilo osamdesetak djece koja su se natjecala zasebno u svojim kategorijama. 

Pobjednik današnje utrke je Goran Cerović iz Crne Gore, koji je stazu odvozio za sat i 23 minute. Cerović je ujedno i sveukupni pobjednik lige. 

Goran Cerović

Sveukupni klupski pobjednik Zimske lige Dalmacije je BK Orlov krug iz Vodica. Oni su pobijedili u svim dosadašnjim natjecanjima Zimske lige. Pobjednica kod žena je Andrijana Čobanov iz Biciklističkog kluba Primošten. Sveukupna pobjednica Zimske lige u od rekreativaca je je Valentina Jakelić iz Hvarskog kluba Teuta.

Poslije utrke

Poslije utrke

Foto: Dragan Gligora / HRT

Biciklisti

Biciklisti

Foto: Dragan Gligora / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.