Hrvatski radio

Radio Knin

Proglašeni najbolji sportaši Knina

19.02.2013.

14:08

Autor: Vesna Jašek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jučer poslijepodne, u dvorani kninskog Veleučilišta, svečano je održano proglašenje najuspješnijih sportaša grada Knina za 2012. god. Unatoč smanjenim fianncijskim sredstvima, sportašice i sportaši, i prošle su godine polučili zavidne uspjehe.

Najbolji kninski sportaš u 2012. godini je Saša Babić, član malonogometnog kluba Kijevo Knin  i reprezentativac Hrvatske u malom nogometu.  Najbolja sportašica Knina je  mlada Matea Jelić iz Teakwandokluba Knin.

Nagradu za najbolju mušku momčad dobili su juniori MNK Kijevo Knin, viceprvaci Hrvatske. .    

Najboji sportaš s invaliditetom je Vinko Oroz iz Kluba sjedeće odbojke Knin '95, najuspješniji kninski treneri su Nenad Hladnić i Mario Arapović., a najbolji sportski djelatnik je tajnik MNK Kijevo Knin, Rajko Matić.

Priznanje za perspektivnu mušku momčad dobili su mlađi kadeti Karate kluba Tigar, a za perspektivnu žensku ekipu mlađe kadetkinje ŽRK Knin.

Najveće muške nade kninskog sporta su kadeti MNK Kijevo Knin, kadet Marko Jurković i junior Kristijan Marković iz Stolnoteniskog kluba Knin, Marko Čeko iz Atletskog kluba Sveti Ante te  Šime Miljković Skelin, Leonardo Bošnjak i Roko Pokrovac iz Karate kluba Knin.

Priznanje za najveće ženske nade sporta u Kninu dobili su Franka Kopilaš iz Karate kluba Tigar i Ana Džanan iz Taekwondo kluba Knin.

Nogometni klub Dinara u povodu stote godišnjice postojanja

Posebno priznanje dobio je Nogometni klub Dinara u povodu stote godišnjice postojanja.

Svečanost je organizirao Savez sportova grada Knina, uz pokroviteljstvo grada Knina.

Evo što su nakon svečanosti, izjavili najbolji kninski sportaši Saša Babić i Matea Jelić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.