Hrvatski radio

Radio Knin

Sportski rezultati kninskih klubova pri kraju sezone

16.05.2016.

13:42

Autor: Dragan Gligora

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Malonogometni klub Kijevo Knin završio ovogodišnju sezonu na 7. mjestu II. lige. Dinarine mlade snage privode kraju sezonu. Mladi sportaši postižu izvrsne rezultate u borilačkim sportovima: Stela Pinjuh i Mateo Pratljačić iz Taekwando kluba DIV Knin osigurali nastup na Europskom kadetskom prvenstvu.

Malonogometni klub Kijevo Knin završio je ovogodišnju sezonu na sedmom mjestu Druge lige Jug. U posljednjoj utakmici na domaćem terenu izgubili su od Porto Tolera 5:4. Predsjednik i trener kluba Danijel Rimac smatra da je pozitivno što su unatoč brojnim teškoćama priveli natjecanje kraju, ali sveukupno nije zadovoljan onim što je ove sezone učinjeno:

ton:

Mlađe kategorije nogometnog kluba Dinara polako privode kraju ovu sezonu. Pioniri su natjecanje završili na prvom mjestu Županijske lige, a kadeti dva kola prije kraja drže vrh Treće lige. Sveukupno gledajući, Dinarin pomladak pruža dobre igre i rezultate, zaključuje trener Miroslav Čalić:

ton:

Mladi sportaši postižu izvrsne rezultate i u borilačkim sportovima. Tako su Stela Pinjuh i Mateo Pratljačić iz Tekvando kluba Knin osigurali nastup na Europskom kadetskom prvenstu, osvojivši zlata na susedgradskom Sokol Pokalu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.