Hrvatski radio

Radio Knin

Zlato i bronca za Marka Čeku

23.02.2015.

16:01

Autor: Ivan Zadro

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za kadete Marko Čeko osvojio je prvo mjesto u skoku u dalj s preskočenih 6,45 m i treće mjesto na utrci na 60 m sa rezultatom 7,63.

Kninski atletičari nastavljaju sa žetvom medalja na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske. Ove subote u Rijeci u uzrastu kadeta i kadetkinja blistao je Marko Čeko pobijedivši u skoku u dalj s preskočenih fenomenalnih 6,45 m, te s trećim mjestom na utrci na šezdeset metara sa rezultatom 7,63 s. 

Na natjecanju su nastupili i Antonio Zelić koji je izvan konkurencije trčao 60m za 7,15 s, te Josip Tuka koji je dionicu od 60m istrčao s osobnim rekordom za 7,62 s.

Ovo je ukupno šest medalja na Dvoranskom prvenstvu za Atletski klub sv.Ante iz Knina, stoga su velika očekivanja bila i prema seniorskom natjecanju. No, zbog bolesti Antonija Zelića i Katarine Komarice nastup je upitan. Ipak, prenesu li kninski atletičari formu iz dvorane na otvoreno, možemo se nadati još boljim rezultatima i novim medaljama u nastavku sezone.

Poslušajte i dojmove Dražena Lasića iz sportske emisije Treće poluvrijeme:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.