Hrvatski radio

Radio Knin

30 godina HDZ-a Šibensko-kninske županije

07.02.2020.

22:01

Autor: Nives Hladnić

30 godina HDZ-a Šibensko-kninske županije

30 godina HDZ-a Šibensko-kninske županije

Foto: - / -

Proslava je održana u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu, uz nazočnost predsjednika stranke i premijera Andreja Plenkovića, glavnog tajnika stranke i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića te petorice ministara i nekoliko državnih tajnika.

Ova stranka je u Šibensko-kninskoj županiji na vlasti u 4 od 5 gradova te u 8 od 15 općina, kazao je predsjednik županijskog HDZ-a Nediljko Dujić.
Župan Goran Pauk, kojem je ovo četvrti mandat, podsjetio je na projekte kroz koje je u županiju ušlo milijardu i 700 milijuna kuna iz europskih fondova.

Čestitke i pohvale stranački dužnosnici dobili su od predsjednika stranke i premijera Andreja Plenkovića te glavnog tajnika HDZ-a i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Za Šibenik je predsjednik stranke Andrej Plenković kazao da prednjači u razvoju, a za zaleđe županije da moraju učiniti više: "Moramo raditi iskorake koji će omogućiti da se i taj dio Hrvatske razvija jednako dobro kao što se razvija obalni dio."

Govorilo se i o unutarstranačkim izborima. "Bit će to najdemokratskiji izbori - izravni izbori čitavog niza dužnosnika", ocijenio je glavni tajnik stranke Gordan Jandroković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.