Hrvatski radio

Radio Knin

65 kninskih studenata danas dobilo diplome

19.12.2019.

15:38

Autor: Vesna Jašek

65 kninskih studenata danas dobilo diplome

65 kninskih studenata danas dobilo diplome

Foto: - / -

U studentskom domu Fra Lujo Marun, danas je održana 12-ta promocija stručnih prvostupnika i 5-ta promocija stručnih specijalista. Diplome je, na današnjoj svečanosti, primilo ukupno 65 studenata kninskoga Veleučilišta Marko Marulić.

Pred vama je novi početak, a studiranje na našoj ustanovi, omogućit će vam da se bez straha suočite s novim životnim izazovima, poručila je promoventima dekanica kninskog Veleučilišta Lovorka Blažević.

Studente koji danas završavaju jednu dionicu puta, pozdravio je kninski gradonačelnik Marko Jelić, koji je mnogima bio i profesor na Veleučilištu.

I ako joj to nije u djelokrugu rada, Šibensko kninska županija uvijek je podupirala rad ove visokoškolske ustanove, a sad je potpuno jasno da je odluka hrvatske Vlade od prije 14 godina, da se u Kninu utemelji Veleučilište, bila ispravna, naglasio je zamjenik Šibensko kninskog župana Nikola Blažević.

Na današnjoj svečanosti, diplomu je dobilo 46 stručnih prvostupnika i 19 stručnih specijalista, u ime svih zahvalila je stručna prvostupnica Ivana Ćelić.

 

 

 

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.