Hrvatski radio

Radio Knin

Andreja Franjkić kandidatkinja Suverenista za gradonačelnicu

06.04.2021.

14:53

Autor: Dragan Gligora

Andreja Franjkić kandidatkinja Suverenista za gradonačelnicu

Andreja Franjkić kandidatkinja Suverenista za gradonačelnicu

Foto: - / -

Hrvatski suverenisti u Kninu su održali konferenciju za novinare na kojoj se predstavila kandidatkinja za gradonačelnicu Andrea Frankić i kandidat za njenog zamjenika Kristijan Spajić. Predstavljanju je nazočio i saborski zastupnik stranke Hrvoje Zekanović.

Kandidatkinja Hrvatskih suverenista za kninsku gradonačelnicu Andrea Franjkić iznijela je na predstavljanju glavne smjernice svog programa. Umjesto šetnica, kaže Franjkić, u prvom redu važno je otvaranje novih radnih mjesta. Frankić je istaknula kako Knin ima brojne potencijale koje treba iskoristi za razvoj grada. Kao dugogodišnja volonterka dobro poznaje kulturu i sport, pa se nada da će joj to iskustvo pomoći u razvoju i ovog segmenta života u Kninu.

Kandidat za zamjenika gradonačelnice Kristijan Spajić ocijenio je kako je stanje u Kninu katastrofalno, a posebno je ukazao na problem odlaska mladih ljudi iz grada. Zato je pozvao birače da daju glas onim kandidatima koji će to stanje promijeniti jer imaju realan program za ostvarivanje svojih planova.

Saborski zastupnik suverenista Hrvoje Zekanović naglasio je kako Knin ima posebno mjesto u srcima hrvatskih građana. Zato zaslužuje domoljubnu i dosljednu opciju koju nude kandidati suverenista - Andrea Frankić i Kristijan Spajić. Zekanović smatra kako su oni sposobne i vjerodostojne osobe koje će svojim radom pridonijeti boljem životu u Kninu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.