Hrvatski radio

Radio Knin

Apel vozačima zbog radova na mostovima Bulin 1 i Bulin 2

04.05.2017.

13:10

Autor: Nives Hladnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od ponedjeljka, 8. svibnja počinju radovi na sanaciji mostne konstrukcije, čime će se bitno smanjiti nosivost i stabilnost. Vozači se upozoravaju na nužnost pridržavanja uvjeta privremene regulacije prometa, s naglaskom na zabranu prometa vozla čija ukupna masa prelazi 5 tona.

Obavijest prenosimo u cijelosti:

"DO 14.07.2017. GODINE, NA DRŽAVNOJ CESTI D1, DIONICA 15, IZVODE RADOVI, SVAKODNEVNO, NA SANACIJI MOSTOVA BULIN 1 I BULIN 2, PREKO RIJEKE BITIŽNICA I MARČINKOVAC U KNINU. OD 03.04. 2017. GODINE NA SNAZI JE PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA, UZ ZABRANU PROMETA ZA VOZILA ČIJA UKUPNA MASA PRELAZI 5 TONA, ALI SE NE POŠTUJE!

OD 08.05.2017. GODINE POČINJU RADOVI NA SANACIJI MOSTNE KONSTRUKCIJE, HIDRODEMOLIRANJEM, ČIME ĆE SE BITNO SMANJITI NOSIVOST I STABILNOST,. UPUĆUJEMO APEL NA VOZAČE I UPOZORAVAMO NA NUŽNOST PRIDRŽAVANJA UVJETA PRIVREMENE REGULACIJE PROMETA, S NAGLASKOM O ZABRANI PROMETA VOZILA ČIJA UKUPNA MASA PRELAZI 5 TONA. 

OBILAZNI PRAVAC ZA AUTOBUSNI PROMET U PRAVCU ZAGREBA: KNIN - D 33 - VRBNIK - ŽC 6056 - OKLAJ - ŽC 6055 - D 59 - OĆESTOVO - D 1 I OBRNUTO U PRAVCU KNINA. KAMIONSKI PROMET ODVIJAT ĆE SE OBILAZNO U PRAVCU ZAGREBA: KNIN - D 33 - DRNIŠ - TROMILJA - D 56 - SKRADIN - BRIBIRSKE MOSTINE - D 59 - KISTANJE - OĆESTOVO - D 1 I OBRNUTO U PRAVCU KNINA. 

MOLE SE VOZAČI ZA STRPLJENJE I POŠTIVANJE PRIVREMENE REGULACIJE PROMETA ZA VRIJEME IZVOĐENJA RADOVA, KAKO NE BI DOŠLO DO UGROŽAVANJA SIGURNOSTI SUDIONIKA U PROMETU I IZVOĐENJU RADOVA."

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.