Hrvatski radio

Radio Knin

Božićna čestitka gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća

24.12.2015.

12:13

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Božićnu čestitku uputili su gradonačelnik Nikola Blažević i predsjednik Gradskog vijeća Marinko Tokmakčija u kojoj stoji: Pred nama je najljepši kršćanski blagdan, blagdan čija se sveta poruka ogleda u slavlju radosne vijesti, u skromnom veselju, u pomirenju i obiteljskom okupljanju.

 

Božić je dan kada iskazujemo ljubav prema bližnjima, iskrenu brigu za potrebite i solidarnost prema slabijima. To je dan kada smo ispunjeni veseljem, toplinom i nadom u bolje sutra. U ozračju ovih blagdanskih dana čast nam je s vama podijeliti radost Božića, blagdana kojeg slavimo u toplini doma, okruženi obitelji i prijateljima. Neka tu radost Božićni dani unesu u svaki dom i svaku obitelj i neka ona ispuni sva srca i neka nam svjetlo Božića osvijetli podari radost zajedničkog života, mira, sreće i blagostanja. Stoga, svim građankama i građanima grada Knina, u povodu nadolazećih božićno – novogodišnjih blagdana, čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu žele predsjednik Gradskog vijeća Grada Knina Marinko Tokmakčija i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Knina Nikola Blažević, dipl.iur..

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.