Hrvatski radio

Radio Knin

Božićni prijem gradonačelnice

23.12.2013.

16:17

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Samo zajedničkim snagama možemo učiniti više"

Velik broj osoba iz javnog , političkog i društvenog života grada  Knina okupio se danas u Gradskoj vijećnici  na božićnom prijemu gradonačelnice Josipe Rimac i predsjednika Gradskog vijeća Marinka Tokmakčije. Ulazak Hrvatske u EU, koji je  postavljenjem ploče  na graničnom prijelazu Strmica obilježio i grad Knin, te  lokalni izbori događaji su koji su svakako obilježili godinu na izmaku, kazala je gradonačelnica Rimac. Kao najvažniji gradski projekt istaknula  je projekt IPA, a od gospodarskih , otvaranje nove, 25 milijuna eura vrijedne, tvorničke hale tvrtke DIV koja trenutno zapošljava 375 radnika.

"Pred nama su novi izazovi, a samo zajedničkim snagama možemo učiniti više. Očekujem još bolju suradnju sve na dobrobit naših građana, s ciljem smanjenja nezaposlenosti i stvaranja boljih uvjeta života mladim obiteljima", kazala je gradonačelnica. Podsjetila je i na dvije tužne priče u kojima su život na radnim zadacima izgubili pirotehničar i policajac.

Za predsjednika Gradskoga vijeća Marinka Tokmakčiju ova je godina ipak bila uspješna i to kako je pojasnio zbog mnogih dovršenih projekata, ulaganja u gospodarstvo,  uspjeha kninskog Veleučilišta koje je dobilo specijalistički studij. Poručio je kako Knin  može i više, a na svima nama je da ga uredimo upravo za buduće generacije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.