Hrvatski radio

Radio Knin

Dislokacija kontejnera

04.08.2015.

12:35

Autor: Nives Hladnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Obavijest Čistoće i zelenila Knin:

    Poštovane građanke i građani grada Knina

 

Prigodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije "OLUJA" , te dolaska visokih državnih dužnosnika Republike Hrvatske u naš grad, poduzeće Čistoća i zelenilo d.o.o. Knin, u dogovoru s MUP-om, odnosno Policijskom postajom Knin, će u srijedu, 05.08.2015.g. od 03:00 sata ujutro vršiti izmještaj (dislociranje) spremnika za odlaganje komunalnog  i ostalih vrsta otpada (spremnici zapremine 1100 litara i spremnici zapremine 5 m3) u određenim dijelovima (ulicama) grada Knina.

 

            Ovim putem molimo naše sugrađane da u dijelovima grada, gdje spremnici (kontejneri) budu izmješteni, prikupljeni komunalni otpad, kao i druge vrste otpada (papir, staklo, plastika....), odlažu privremeno u zatvorenim vrećama za otpad u svojim dvorištima ili u suterene zgrada, a po povratku spremnika (kontejnera) na njihove ustaljene lokacije, da isti otpad odlože u spremnike (kontejnere)

 

            Spremnici (kontejneri) koji budu izmješteni biti će vraćeni na svoje lokacije u noći sa 05.08.2015.g. na 06.08.2015.g. (srijeda/četvrtak) u ranojutarnjim satima, te će se uspostaviti njihovo redovito pražnjenje i odvoz.

 

            U navedenom periodu strogo se zabranjuje odlaganje otpada na cesti, nogostupu, zelenoj površini, ili bilo kojoj javnoj i/ili drugoj površini!!!

 

            Molimo Vas za razumijevanje i strpljenje, a ujedno svim stanovnicima grada Knina čestitamo Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

 

            S poštovanjem,

 

 

                                                                                                                                 Direktor:

                                                                                                                        Miroslav Zorić, dipl.ing.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.