Hrvatski radio

Radio Knin

Dodijeljene stipendije vrhunskim sportašima

27.06.2019.

14:37

Autor: Vesna Jašek

Dodijeljene stipendije vrhunskim sportašima

Dodijeljene stipendije vrhunskim sportašima

Foto: - / -

Grad Knin nastavlja stipendirati naše mlade vrhunske sportaše. U Gradskoj vijećnici danas su potpisani ugovori, temeljem kojih će šestoro sportaša dobivati mjesečno 800 kuna.Ovo je druga podjela stipendija.

Stipendije su dobili sportaš III. kategorije Marko Čeko iz AK Sveti Ante, vrsni sportaša IV. kategorije Josip Teskera iz TK DIV Knin te darovite sportašice VI. kategorije Petra Batić, Elizabeta Krišto i Kristina Jakovljević iz TK DIV Knin kao i Matea Jelić iz TK Olympic.

Grad puno ulaže u sport pa je tako ove godine, računajući izgradnju atletske staze, u sport uloženo 5,5 milijuna kuna. Od toga je klubovima doznačeno milijun kuna što je tri puta više nego 2017. godine, istaknuo je danas gradonačelnik Marko Jelić.

Buduće su ovo sve stipendije koje se odnose na pojedinačne sportove, gradonačelnik je rekao kako Grad razmišlja od iduće godine, osigurati bar dvije stipendije za najbolje sportaše u klubovima, koji su timski.

Čestitajući stipendistima, gradonačelnik im je zaželio još sportskih uspjeha, ali i podsjetio da ne zanemare obrazovanje.

Uz ponosne roditelje, potpisivanju ugovora nazočio je i zamjenik gradonačelnika Željko Džepina.

 

 

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.