Hrvatski radio

Radio Knin

Donacija Dječjeg vrtića "Cvrčak" UOSI "Sv. Bartolomej"

19.07.2017.

14:04

Autor: Nives Hladnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dječji vrtić darovao je svoje vozilo udruzi „Sv. Bartolomej“. Djeca iz „Cvrčka“ predala su ključeve djeci iz „Sv. Bartolomeja“, čime je nastavljena cjelogodišnja suradnja, uz najavu budućih zajedničkih inicijativa.

"Kroz ovogodišnju zajedničku suradnju i razgovore uočili smo otežavajuće okolnosti u radu te zaključili da imaju potrebe za dodatnim prijevoznim sredstvom s obzirom na broj korisnika koje Udruga obilazi na užem i širem području. Za obje organizacije cilj djelovanja su djeca pa je vrlo jasno da je donacija upućena na pravo mjesto. Vrtić i Udruga cijelu godinu imaju dobru suradnju timova, međutim cilj je da se u narednom razdoblju suradnja podigne na razinu više upravo u smislu stručne podrške u radu s djecom s teškoćama u razvoju pa i zajedničkih projekata.", izvijestila je ravnateljica vrtića Anita Ercegovac. Iskazala je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom uz želju da darovano vozilo posluži svrsi, a zajedničko djelovanje za dobrobit djece i roditelja bude još kvalitetnije i učestalije. Direktor udruge Vlado Arežina, uz nazočnost predsjednika udruge Josipa Blaževića, podržao je inicijativu i zajedno sa svojim suradnicima se stavio na raspolaganje za daljnje zajedničke inicijative.

"Današnju posebnu prigodu obogatili smo zajedničkim druženjem i aktivnostima. Djecu su dočekale radionice na temu ljeta i ljetnih radosti. Odgojiteljice, rehabilitatori i roditelji djece iz Udruge zajedno s djecom iz Cvrčka isprobali su sve sadržaje koje vrtić pruža najmlađima. Veselje je bilo neizmjerno.", poručili su iz Dječjeg vrtića "Cvrčak" Knin.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.