Hrvatski radio

Radio Knin

Glavni ravnatelj policije u Kninu

23.08.2019.

21:04

Autor: Nives Hladnić

Glavni ravnatelj policije u Kninu

Glavni ravnatelj policije u Kninu

Foto: - / -

Policija je podnijela 5 prekršajnih prijava i jednu kaznenu za zločin iz mržnje za incidente u Đevrskama, dok o huliganskom napadu u mjestu Uzdolju intenzivna istraga još traje, izjavio je u Kninu glavni ravnatelj policije Nikola Milina.

Policija intenzivno istražuje posljednje napade u Đevrskama i Uzdolju kod Knina. Počinitelji izgreda u Đevrskama su pronađeni, ne samo onog otprije dva dana nego i jednog ranijeg, kazao je glavni ravnatelj policije


Onaj teži napad maskiranih huligana na goste u kafiću u Uzdolju u kojem je bilo i ozlijeđene djece, i dalje je predmet intenzivne kriminalističke istrage u koju je uključen i Forenzički centar Ivan Vučetić.


Aktualni događaji znatno narušavaju osjećaj sigurnosti građana i štete ugledu Republike Hrvatske, ali stanje sigurnosti na kninskom području je na visokoj razini – ocjenio je glavni ravnatelj policije Nikola Milina


Napade u Đevrskama i Uzdolju policija je povezala s vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi, kazao je Milina i dodao da međusobno ne povezuju počinitelje ta dva događaja.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.