Hrvatski radio

Radio Knin

Glavni tajnik HDZ-a obišao stranačke ogranke

19.04.2017.

14:48

Autor: Vesna Jašek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice, Gordan Jandroković, posjetio je danas stranačke ogranke na području Šibensko knisnke županije, kako bi kandidatima dao potporu uoči predstojećih lokalnih izbora.

 

Šibensko kninska županija jedna je od onih koja je HDZova, tu imamo vlast u svim gradovima i većim općinama, a vjerujem da će rezultati nakon lokalnih izbora biti i bolji. Rekao je to danas u Drnišu glavni tajnik HDZa, Gordan Jandroković, dajući potporu kandidatima - županu Goranu Pauku i gradonačlniku Drniša Josipu Begonji za još jedan mandat. 

 Aktualni gradonačelnik Drniša Josip Begonja, vjeruje u dobre rezultate  na predstojećim  izborima, jer, kako je istaknuo, građani znaju da su ispunjena sva dosadašnja obećanja. 

Gordan Jandroković danas nije otkrio sve kandidate, koje će HDZ kanidirati na predstojećim izborima, rekao je tek da će to biti mladi ljudi i da će stranka poštovati kvotu od 40 posto zastupljenosti žena.

Dodao je također da stranka sprema iznenađenja i za one općine u kojima HDZ do sada nije bio na vlasti. 

Osima Drniša, Jandroković je danas posjetio  stranačke ogranke u Promini, Kistanjama i Skradinu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.