Hrvatski radio

Radio Knin

Grad Knin dodijelio stipendije najboljim sportašima

23.05.2022.

11:58

Autor: Radio Knin

Dodjela stipendija

Dodjela stipendija

Foto: scokaric / HRT

U Gradskoj vijećnici Grada Knina dodijeljene su stipendije najuspješnijim sportašima. Radi se o iznosima od tisuću četiristo kuna mjesečno koji su osigurani za pet vrhunskih i osamsto kuna za tri darovita sportaša.

Financijska potpora Grada dodatna je motivacija sportašima, ali i značajna pomoć u daljem radu i napretku, kazali su nam Ivona Jelić i Marko Čeko:

Ivona Jelić, Marko Čeko

Grad Knin prošle je godine proglašen za grad sporta, i to zbog velikih ulaganja u sportsku infrastrukturu, edukacije trenera i podršku sportskim natjecanjima. Ove mjere rezultirale su značajnim porastom broja djece i mladih koji su aktivni u sportu. Time je zadovoljan i gradonačelnik Marijo Ćaćić:

Gradonačelnik Marijo Ćaćić

U pripremi je i projekt izgradnje sportskog centra, najavljuje gradonačelnik Ćaćić. Sportski bazeni, tereni, dvorane za individualne i grupne sportove na pet i pol hektara površine osigurat će vrhunske uvjete za poticanje još boljih rezultata:

Gradonačelnik Marijo Ćaćić

Galerija
Dodjela stipendija, Foto: scokaric/HRT
Dodjela stipendija, Foto: scokaric/HRTDodjela stipendija, Foto: scokaric/HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.