Hrvatski radio

Radio Knin

"Hod za život" u Kninu u subotu, 03. lipnja

01.06.2023.

12:23

Autor: HRT

hod za život

hod za život

Foto: Grubišić / HRT

"Hod za život, obitelj i Hrvatsku" održat će se u Kninu u subotu, 3.lipnja, najavili su organizatori na konferenciji za novinare na Trgu Ante Starčevića.


Okupljanje sudionika je u 9,30h ispred crkve GVHKZ, a potom će u 10h povorka krenuti prema središnjem gradskom trgu gdje će se održati prigodan program. Građanima će se obratiti jedan liječnik, medicinska sestra i roditelji, a svi će govoriti o važnosti zaštite svakog ljudskog bića, od začeća do prirodne smrti. Sve će biti popraćeno glazbenim programom. Moto ovogodišnje inicijative je  " Ne zaustavljaj otkucaje moga srca, samo daj mi ljubav".

„Ulicama našeg grada prenijet ćemo radosnu poruku – poruku života, ljubavi i radosti. Želimo da Hrvatska ne bude država u kojoj će se nasilno zaustavljati otkucaji srca djeteta. Od lokalnih zajednica i države tražimo da osiguraju bolja prava za trudnice, fleksibilnije radno vrijeme i veću podršku obiteljima kako ne bi odlazili iz naše Domovine”, poručio je Domagoj Jurković, glavni koordinator "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku" za Knin.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.