Hrvatski radio

Radio Knin

I ove godine Božićni sajam u Kninu,dočeka Nove godine na otvorenom nema

03.12.2015.

09:26

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predstavom "Iznenađenje sv. Nikole" u izvedbi kazališta Smješko u subotu počinje obilježavanje Božićnog programa u organizaciji Grada Knina. Mališane će sv. Nikola darivati na Trgu Ante Starčevića s početkom u 10h, a moći će se i voziti u vlakiću Djeda Božićnjaka.

U srijedu, 16.prosinca u Pučkom otvorenom učilištu Knin gostovat će Ksenija Prohaska s kazališnom predstavom "Persone".

18. i 19. prosinca na Novoj tržnici održat će se Božićni sajam na kojemu će se predstaviti izlagači s božićnim ukrasima i suvenirima. Organizatori su Turistička zajednica grada Knina, Upravitelj Knin, Udruženje obrtnika Knin i Ured HGK Knin. Poručuju da neće nedostajati ni kuhanog vina i kobasica kao ni pjesme.  

Udruga Čarobni svijet  21. prosinca organizira Tjedan solidarnosti u okviru kojeg će  posjetiti odjel pedijatrije kninske bolnice. Dječji vrtić "Cvrčak" i će ove godine održati tradicionalni božićni koncert "Božić u srcu" i to 22. prosinca u Domu HV-a Kralj Zvonimir s početkom u 18h.  

Grad Knin će i ove godine na Badnjak građane častiti porcijama bakalara  u restoranu Doma HV-a Kralj Zvonimir.

Dočeka  Nove godine na otvorenom u Kninu ove godine neće biti . Naime, novca u gradskom proračunu za ovu stavku nema budući da su velika sredstva izdvojena za proslavu 20. te obljetnice vojne operacije "Oluja".   

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.