Hrvatski radio

Radio Knin

Idućeg vikenda počinje King Fest

13.06.2018.

15:17

Autor: Vesna Jašek

Idućeg vikenda počinje King Fest

Idućeg vikenda počinje King Fest

Foto: - / -

U Kninu se 15. te 16. lipnja održava četvrti po redu King Fest - festival kraljevskog grada! Uz headlinere kultni hrvatski bend Let3 te duo koji u zadnje vrijeme redom puni dvorane po Hrvatskoj Krankšvester, tu je još niz drugih imena poput Rich Man, Teški Osjećaji, Svinjsko Korito, Šarena Pojava.


Kvalitetna glazba koja pruža za svačije uho ponešto, gostoprimstvo koje se hvali kako od strane izvođača tako i posjetitelja, bajkovita lokacija jedne od najvećih te najljepših tvrđava Europe s koje se pruža pogled na najvišu planinu Hrvatske Dinaru, na neke od sedam rijeka na kojima grad leži, na slap Krčić, topla proljetna noć pod zvjezdanim nebom koje obe večeri zašareni veliki vatromet, te brojni popratni sadržaji poput onih koji su dio kampa, samo su neki od razloga zašto posjetitelji iz brojnih gradova tvrde kako King Fest ima ono nešto te najbolju atmosferu koju su osjetili obilazeći festivale.

Svim posjetiteljima osigurano je besplatno kampiranje, na ništa manje bajkovitoj lokaciji od same tvrđave, uz samu kraljicu kninskih sedam rijeka, Krku. Na idiličnoj i prije svega sigurnoj lokaciji, u ponudi su brojni sadržaji poput vožnje kajacima ili pak splavom i to ni više ni manje nego od strane prvog kapetana u povijesti grada Knina. Lokacija kampa je odmah ispod one održavanja festivala te ju je vrlo lako pronaći. Nalazi se na samom ulazu u grad od strane Drniša, 100m nakon benzinske postaje sa lijeve strane uz sam plavi most, adresa je Drniška 2B.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.