Hrvatski radio

Radio Knin

13:00 / 29.05.2016.

Autor: Nives Hladnić

Izlet u Čarobni svijet na Marunuši

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Druženje i dobra zabava cijeli dan, atmosfera je odlična, odaziv Kninjana također. Planirane su brojne aktivnosti za djecu – radionice, druženje s klaunom, jahanje na konjima udruge Grabarije, pjesma, ples..

Piknik je organizirala udruga Čarobni svijet, u sklopu humanitarne akcije "Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova". 

Osim lijepog vremena ovaj vikend donio nam je niz događanja u Kninu. Počelo je u petak kada su kninski sportaši dali svoj doprinos akciji "Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova". Tada je odigrana nogometna utakmica između nogometaša Dinare i malonogometaša Kijeva, pa su se na Trgu predstavili članovi Karate kluba Tigar Knin i Taekwondo kluba Olympic, potom i prof. Gabrijela Lozančić sa svojom ekipom. 

Jučer je odigran prvi dio Malonogometnog turnira Kvart 2016 za učenice i učenike viših razreda kninskih osnovnih škola. Završnice se igraju danas popodne od 16 do 19 sati.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.