Hrvatski radio

Radio Knin

Još jedna zaražena osoba u Šibensko-kninskoj županiji

25.04.2020.

10:10

Autor: Lidija Grubišić

Još jedna zaražena osoba u Šibensko-kninskoj županiji

Još jedna zaražena osoba u Šibensko-kninskoj županiji

Foto: - / -

Još je jedna osoba oboljela od koronavirusa u Šibensko-kninskoj županiji. Riječ je o osobi s područja Grada Šibenika koja se ne dovodi u vezu s prethodno oboljelom osobom i za koju su epidemiološki izvidi u tijeku, izvijestio je Stožer civilne zaštite ŠKŽ.

" Od početka epidemije, s današnjim danom, broj zaraženih osoba u našoj županije je 84 od kojih imamo 32 ozdravljene osobe. 

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 6 osoba od kojih je jedna osoba na respiratoru. Dva pacijenta iz šibenske bolnice se i dalje nalaze na respiratoru u KBC Split. U protekla 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljene su dvije dojave o kršenju mjera samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da nije bilo kršenja navedene mjere.

 

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana", priopćio je Županijski stožer. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

7 dana

Zamućenje vode

Čaša vode