Hrvatski radio

Radio Knin

Kninska bolnica dobila vrijednu donaciju

22.05.2019.

11:32

Autor: Vesna Jašek

Kninska bolnica dobila vrijednu donaciju

Kninska bolnica dobila vrijednu donaciju

Foto: - / -

Grad Knin uručio je danas Općoj i veteranskoj bolnici Hrvatski ponos u Kninu, vrijednu donaciju medicinskog namještaja , u iznosu od oko 97 tisuća kuna. Ovo je još jedna u nizu donacija kojom Grad pomaže kninsku bolnicu.

„Riječ je o donaciji dva multifunkcionalna kreveta za jedinicu intenzivnog liječenja, koja su inače dosta skupa, pa ih bolnica teško može nabaviti iz svojih sredstava. Stoga smo zahvalni Gradu Kninu, koji nam u nekoliko navrata već, donirajući različitu opremu, pomaže da možemo kvalitetno pružati zdravstvenu zaštitu našim pacijentima.” rekao je potpisujući Ugovor o donaciji zamjenik ravnateljice kninske bolnice dr. Mario Smoje.

Kninski gradonačelnik Marko Jelić, podsjetio je kako ovo nije prva donacija kninskoj bolnici, a bit će ih još:

 „Liječnici i medicinsko osoblje nam se obraća sa svojim potrebama, a mi, u skladu sa svojim mogućnostima i uz razumijevanje naših vijećnika, pomažemo koliko možemo. Ove godine, kroz nekoliko donacija, to je iznos od 300 tisuća kuna, a i lani smo bili blizu toga iznosa. Dakle, činimo sve da naši građani, ali i svi koji dođu iz cijele zemlje i susjedne BiH, dobiju što primjereniju zdravstvenu zaštitu, ” zaključio je Jelić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.