Hrvatski radio

Radio Knin

Kninski studentski dom otvorio natječaj za smještaj studenata

13.07.2022.

12:57

Autor: HRT

studentski dom

studentski dom

Foto: L. Grubišić / HRT

Otvoren je natječaj za smještaj studenata u Studentski dom „fra Lujo Marun” Veleučilišta „”Marko Maulić” u Kninu za akademsku 2022/'23. godinu.  Uvjeti se nisu mijenjali što znači da pravo na smještaj imaju svi redoviti studenti kojima Knin nije mjesto prebivalište. Natjecati se ne mogu izvanredni studenti.


studentski dom

studentski dom

Foto: L. Grubišić / HRT

Cijena smještaja je porasla pa tako jednokrevetna soba umjesto dosadašnjih 600 kuna stoji 650 kn, a dvokrevetna je sa 400 kuna poskupjela na 450 kn. Studentski dom ima 78 ležajeva, a svake godine popunjeno je oko 50. Jednokrevetne sobe imaju čajnu kuhinju, a dvokrevetne hladnjak. Dvije sobe dijele sanitarni čvor. Na svakom katu je zajednička kuhinja i dnevni boravak s televizorom. Tu je i suvremena praonica rublja.

Natječaj za smještaj u Studentski dom „fra Lujo Marun” je otvoren do 22. srpnja, a mogu se prijaviti i oni studenti koji u jesenskom roku planiraju upisati fakultet.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.