Hrvatski radio

Radio Knin

Kninski vijećnici usvojili odluke vezane za novi vrtić

25.02.2019.

16:27

Autor: Nives Hladnić

Kninski vijećnici usvojili odluke vezane za novi vrtić

Kninski vijećnici usvojili odluke vezane za novi vrtić

Foto: - / -

Na sjednica Gradskog vijeća Grada Knina usvojene su dvije formalne odluke vezane za novi objekt dječjeg vrtića u Ulici 4. gardijske brigade. Dio oporbenih vijećnika, međutim, napustio je Vijećnicu jer nisu primili e-mail s pozivom i materijalima za sjednicu.

Počela je izlaskom četvero vijećnika i završila za nepunih 20 minuta – 19. sjednica Gradskog vijeća, sazvana kako bi se ispunile formalnosti oko korištenja zgrade i opreme novog vrtića, prošla je u raspravi o propustu sa slanjem poziva i materijala vijećnicima. 

Na samome početku odgodu sjednice zatražila je MOST-ova vijećnica Marija Ćurić, pa u znak protesta napustila sjednicu. Za njom, Vijećnicu su napustili Marko Šešo, Goran Mrnjavac i Nikolina Grizelj iz HDZ-a.
Sustav je poslao obavijest da su mejlovi isporučeni, kazao je gradonačelnik, a da se ne bi ovako nešto ponovilo, ubuduće će vijećnici pozive dobivati e-mailom, putem web-a, SMS-om i pozivom.

A što se tiče područnog objekta dječjeg vrtića, zvat će se Radost i njegovo otvaranje je u završnoj fazi.
Grad, kao vlasnik, na upravljanje i korištenje, zgradu je dao Dječjem vrtiću Cvrčak i darovao opremu vrijednu nešto manje od 440 tisuća kuna. Jednoglasno su tako odlučili gradski vijećnici.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.