Hrvatski radio

Radio Knin

Kninskoj bolnici doniran namještaj

27.11.2018.

14:10

Autor: Vesna Jašek

Kninskoj bolnici doniran namještaj

Kninskoj bolnici doniran namještaj

Foto: - / -

Na poticaj kninske Udruge bivših zatočenika logora 91-95, Narodna knjižnica darovala je nedavno Odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije kninske bolnice, određenu količinu namještaja, čime je upotpunjena potreba odjela, ali i pacijenata. Zbog toga im je bolnica danas uručila zahvalnice.

Police za knjige, stolovi i stolice, te uredske stolice, na odjelu su već našli svoje mjesto - u dnevnom boravku koji koriste pacijenti,  a dio u boravku za sestre, istaknula je danas voditeljica Odjela fizikalne medicine i rehabilitacije, Slađana Vuković Baras.

Predstavnici Narodne knjižnice, ravnateljica Kornelija Belak i predsjednik Upravnog vijeća, Dragan Miličević, ni danas nosu došli praznih ruku. Odjelu su naime darovali knjige različite tematike.

Ideja je, inače, potekla od Udruge bivših zatočenika logora 1991-1995. Predsjednik Nenad Lešić zadovoljan je što su uspjeli pomoći odjelu koji zbrinjava branitelje.

Predsjednik Upravnog vijeća Narodne knjižnice, Dragan Miličević rekao je kako su do sada imali 8 zamolbi za razne donacije i sve su ih realizirali, te izrazio zadovoljstvo što su razne udruge knjižnicu prepoznale kao partera koji može pomoći.

Zadovoljstvo donacijom nije krila ravnateljica bolnice dr. Kristina Bitunjac, koja je na današnjoj svečanosti, Korneliji Belak i Nenadu Lešiću uručila zahvalnice.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.