Hrvatski radio

Radio Knin

Mala olimpijada udruge sv. Bartolomej

05.06.2019.

11:52

Autor: Vesna Jašek

Mala olimpijada udruge sv. Bartolomej

Mala olimpijada udruge sv. Bartolomej

Foto: - / -

Na igralištu NK Dinara, danas je održana Mala olimpijada udruge sv.Bartolomej. 60-tak djece različitih uzrasta, natjecalo se u više disciplina, a potporu su im dala djeca iz udruge Čarobni svijet, te kninskih vrtića.

„Udruga sv. Bartolomej, već 14 godina organizira Malu olimpijadu, a to je prilika da naša djeca , unatoč ograničenjima, pokažu što sve mogu i znaju, Jer, oko 70 posto djece iz Udruge pohađa redovan, integrativan vrtić, isto toliko djece sluša nastavu u osnovnoj školi po redovnom programu, a tek 30 posto djece pohađa izdvojene odjele” , naglasila je voditeljica Poludnevnog boravka Jovanka Trišić.

Svjesni koliko je važna tjelesna aktivnost, udruga, uz brojne druge programe, za svoje štićenike dva puta tjedno organizira i sportske sadržaje.

Natjecanje je prošlo uz puno smijeha, a najbolji su dobili medalje, kako i priliči olimpijskim igrama, bile one male ili velike.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.