Hrvatski radio

Radio Knin

Marko Čeko i dalje najbolji sportaš Šibensko-kninske županije

08.04.2022.

16:39

Autor: Radio Knin

Marko Čeko

Marko Čeko

Foto: scokaric / HRT

Marko Čeko najbolji je sportaš Šibensko-kninske županije u 2021. godini. Titula najbolje sportašice pripala je Nives Radić iz kickboxsing kluba Dalmatino iz Šibenika, a izbornik ženske košarkaške reprezentacije Stipe Bralić proglašen je najboljim trenerom.

Najbolji sportaš Šibensko-kninske županije Marko Čeko poslao je snažnu poruku: U sportu uvijek ima uspona i padova, najvažnije je ne odustati. Prošla godina Čeki nije bila onoliko uspješna koliko je očekivao, no vrhunski rezultati svejedno nisu izostali. Budite uporni, no iznad svega budite dobri ljudi, istaknuo je na svečanosti te naglasio važnost povjerenja i suradnje s trenerom. Čekin trener Dražen Lasić dobio je priznanje trećeg trenera županije u prošloj godini te je najavio još bolje uspjehe.

Marko Čeko i Dražen Lasić

Najbolja momčad u županiji Klub sjedeće odbojke Knin 95 u grad je donijela četiri nagrade, a predsjednik kluba Dragan Matić kaže da se u prošloj godini sve dobro posložilo te da se isplatio sav uloženi trud.

Dragan Matić

Danijela Jelić proglašena je drugom najboljom sportašicom, a za potporu u ostvarivanju svojih uspjeha zahvalila je treneru, obitelji i kolegama diljem Hrvatske.

Daniela Jelić

Nagradu za trećeg sportaša Šibensko-kninske županije koja je pripala Josipu Teskeri preuzela je njegova klupska kolegica Nika Dodig jer je Teskera trenutno na pripremama reprezentacije.

Nagrada za treći najbolji ženski klub također je stigla u Knin. Odbojkaški klub Mladost 2000 svoje uspjehe zahvaljuje trudu, međusobnoj solidarnosti i prijateljstvu, naglasila je Andrea Miloš.

Andrea Miloš

Svečanost proglašenja najboljih sportaša u 2021. godini održana je u Drnišu, i to u organizaciji Zajednice sportova Šibensko-kninske županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.