Hrvatski radio

Radio Knin

14:04 / 25.07.2017.

Autor: Nives Hladnić

Ministar Kujundžić posjetio Udrugu Sv. Bartolomej

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prilikom jučerašnjeg posjeta kninskoj bolnici, ministar zdravstva Milan Kujundžić obišao je Udrugu osoba s invaliditetom Sv. Bartolomej, što je rezultiralo i nekim konkretnim najavama za pomoć u radu.

O djelovanju Udruge Sveti Bartolomej Kninjani dobro znaju, a jučer je saznao i ministar Kujundžić. Da je jedna od uspješnijih u državi i, jasno, da idejama, projektima i stručnošću olakšava život djeci s posebnim potrebama i njihovim obiteljima. Kako su s ministrom u novom prostoru Poludnevnog boravka bili župan i gradonačelnik, tako su neki problemi odmah riješeni


Za djecu važnija, rehabilitacija, također je bila tema susreta. O njoj je govorila voditeljica poludnevnog boravka Jovanka Trišić


Kad se uredi bazen u bolnici, svakako će biti dostupan djeci s posebnim potrebama, potvrdila je ravnateljica bolnice Kristina Bitunjac.


Udruga osoba s invaliditetom Sv. Bartolomej narasla je u poslovanju. U svojih skoro 18 godina postojanja provela je brojne projekte, jedan od njih je izgradnja nove zgrade, odnosno proširenje prostora poludnevnog boravka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.