Hrvatski radio

Radio Knin

Nikola Blažević kandidat HDZ-a za gradonačelnika Knina

09.04.2021.

14:10

Autor: Sunčica Cokarić

Nikola Blažević kandidat HDZ-a za gradonačelnika Knina

Nikola Blažević kandidat HDZ-a za gradonačelnika Knina

Foto: - / -

Na dan osnutka HVO-a, 8. travnja, na središnjem gradskom trgu kninska Gradska organizacija HDZ-a predstavila je Nikolu Blaževića kao svog kandidata za gradonačelnika grada Knina te Sanju Bebek kao kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika.

U središtu HDZ-ovog programa, istaknuo je Nikola Blažević na konferenciji za medije, bit će ljudi, ali i za grad važne institucije; Opća i veteranska bolnica Hrvatski ponos Knin te Veleučilište Marka Marulića. Osim toga, za cilj imaju i unaprijeđenje stambenog zbrinjavanja te konačno provođenje Programa integralne regeneracije, iz kojega je, tvrdi Blažević, nastao Intervencijski plan.

Uz kritiku prema vladajućoj Nezavisnoj listi Marka Jelića, svoje je životno i radno iskustvo predstavila i Sanja Bebek, uz obećanje da će nastaviti raditi gdje je stala prije četiri godine.

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice računaju na potporu svih građana pa su riječi generala Gotovine Okrenimo se budućnosti, zajedno slogan pod kojim kreću na još jedne lokalne izbore.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.