Hrvatski radio

Radio Knin

Novo ruho Udruge Čarobni svijet

01.03.2023.

14:56

Autor: Radio Knin

Udruga Čarobni svijet

Udruga Čarobni svijet

Foto: scokaric / HRT

Udruga za djecu i mlade Čarobni svijet preselila je u novi prostor. Danas su svečano obilježili početak rada u Zvonimirovoj 11. Pridružili su im se korisnici, suradnici i prijatelji.

Nakon deset godina rada u malom prostoru, nedostatnom za realizaciju svih ideja i projekata, kreativna sila Udruge Čarobni svijet dobila je novi zamah! Preselili su u novi prostor. Udruga provodi projekte od iznimne važnosti za odgoj pojedinaca koji će znati prepoznati i ostvariti svoje potencijale, a slikovito uređene prostorije bit će na raspolaganju roditeljima i djeci, kazala je predsjednica Anita Ercegovac:

Predsjednica Udruge Čarobni svijet Anita Ercegovac

Korisnicima žele osigurati pristup stručnim i provjerenim informacijama, a to čine kroz radionice, predavanja te kroz rad s djecom i mladima. Mlada nastavnica Ana Bajan zaposlena je u civilnom sektoru već četiri godine:

Koordinatorica za provedbu aktivnosti Ana Bajan

Roditelji su sve češće u suvremenom društvu izloženi izazovima koje nisu poznavale prethodne generacije, nerijetko se za djecu brinu bez potpore šire obitelji. Josipa Šiško kao roditelj sudjeluje u projektu Prvi koraci:

Majka Josipa Šiško

Odrastanje je nekad izgledalo drukčije, smatra gospodin Cvitko koji svoje unuke redovito vodi u Udrugu Čarobni svijet:

Kako se nekad odrastalo

U priči iz Čarobnog svijeta, kažu, zajedno odrastaju roditelji i djeca, i to u sretnije ljude.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.