Hrvatski radio

Radio Knin

Od 18. svibnja mogući ograničeni posjeti u Domu za stare i nemoćne Knin

15.05.2020.

15:46

Autor: Lidija Grubišić

Od 18. svibnja mogući ograničeni posjeti u Domu za stare i nemoćne Knin

Od 18. svibnja mogući ograničeni posjeti u Domu za stare i nemoćne Knin

Foto: - / -

Od ponedjeljka, 18.05.2020. godine , omogućuju se ograničeni posjeti korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Knin uz primjenu propisanih mjera i posebne organizacije vremena namijenjenog za posjet a s ciljem sprječavanja i suzbijanja širenja bolesti COVID -19.

 

Za korisnike koji su u mogućnosti koristiti vanjski prostor Doma , posjete će biti organizirane u dvorištu ili na terasi Doma uz primjenu zaštitnih mjera i poštivanje svih uputa HZJZ. U slučaju da isto ne bude moguće iz objektivnih razloga , osigurat će posjet u zajedničkim prostorijama uz prethodnu primjenu propisanih mjera zaštite.

Korisnici koji nisu u mogućnosti koristiti vanjski prostor , primat će posjete u svojim sobama uz primjenu propisanih mjera.

Kako bi se utvrdio raspored posjeta kojim treba ograničiti broj posjetitelja istovremeno, primijeniti mjere zaštite i kontrolirati ulazak i izlazak iz Doma, posjet se treba dogovoriti najmanje dan prije dolaska na mobitel: 099 504 4152 , na tel. 022 660 988,radnim danom od 9 do 14 sati , ili na e- mail: socradnica.dom@gmail.com

Vrijeme posjeta:

  • Prije podne: utorak, četvrtak i subotaod 9 - 11 sati

  • Poslije podne: ponedjeljak i srijeda od 15 do 16 sati

Pri dolasku u prostor Doma u zakazano vrijeme, o primjeni svih zaštitnih mjera brinuti će djelatnici posebno zaduženi za organiziranje i provedbu posjeta.

U slučaju promjene epidemiološke situacije posjeti će se obustaviti.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.