Hrvatski radio

Radio Knin

Održan božićni prijem kninskog gradonačelnika i predsjednice GV-a Knina

21.12.2018.

12:40

Autor: Lidija Grubišić

Održan božićni prijem kninskog gradonačelnika i predsjednice GV-a Knina

Održan božićni prijem kninskog gradonačelnika i predsjednice GV-a Knina

Foto: - / -

Gradonačelnik Marko Jelić sa suradnicima i predsjednica Gradskoga vijeća grada Knina Vedrana Požar održali su tradicionalni božićni prijem kojem su nazočili predstavnici vojske, policije, crkve, javnih ustanova , udruga i brojni drugi iz javnog i političkog života Knina i Šibensko-kninske županije.

"Ova je godina bila dobra, može i treba biti bolje. Usvojili smo gradski proračun za iduću godinu. Na gradonačelniku i njegovim zamjenicima je da odrade ono što su obećali, a Gradsko vijeće im je dalo vjetar u leđa", kazala je predsjednica Gradskoga vijeća Vedrana Požar.

 

Gradonačelnik Marko Jelić posebno je u svom govoru naglasio uspješne mlade sportaše na koje je Knin ponosan.

"Njihov uspjeh prepoznala je i gradska uprava koja ih je ove godine i novčano nagradila, a iduće godine taj će iznos biti i veći. Očekujem da će 2020. godine Knin imati dva olimpijca", rekao je gradonačelnik.

"Ovo je vrijeme mira i blagostanja. Glavna poruka danas je da bez mira nema prosperiteta, a Knin je u tom aspektu jedan od najboljih pokazatelja kako se u jednom gradu živi zajedno i kako se zajedno grad mijenja na bolje", rekao je Marko Jelić.

 

Nazočne je pozdravio i šibensko-kninski župan Goran Pauk.

"Ovu su godinu okarakterizirale dvije bitne stvari . Svakako su to europski fondovi, tj. europski projekti kojima smo se posvetili kako bi smo iskoristili što više europskih sredstava na dobrobit naših građana. Ovom smo godinom zadovoljni i zajedno dalje i idemo u dobrom smjeru. I Vlada RH je dala veliki doprinos općinama, gradovima i županijama. Naime, zakonima je omogućila da se velika sredstva sliju u njihove proračune", naglasio je župan Pauk.

Božićni domjenak održan je u obnovljenom restoranu Doma HV-a Kralj Zvonimir.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.