Hrvatski radio

Radio Knin

Otvorene prijave za prvi kninski hackathon

15.07.2022.

10:06

Autor: Radio Knin

Mladi i ideje

Mladi i ideje

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Počele su prijave za prvi kninski hackathon. Sudionici koju budu imali najbolje ideje osvojit će od 4 000 do 10 000 kuna! Prijaviti se možete pojedinačno ili kao već formirana ekipa!

Otvorene su prijave za prvi kninski hackathon koji će se održati 29. i 30. srpnja. Sudionici će moći sudjelovati na predavanjima, panelima i prezentacijama, a cilj je zajedničkim snagama razviti najbolje ideje za valorizaciju baštine grada Knina, objasnila je u našem programu ravnateljica Lokalne razvojne agencije Matice Ivona Grcić:

Ravnateljica Ivona Grcić

Na hackathonu sudionici podijeljeni u ekipe u kratkom vremenu intenzivno rade na kreativnom rješavanju zadanog problema. Tema prvog kninskog hackathona je valorizacija baštine našeg kraja, a sudionicima će na raspolaganju biti resursi poduzetničkog inkubatora. Na projektu je angažiran i Tomislav Rašković, Kninjanin sa zagrebačkom adresom:

Tomislav Rašković

Broj sudionika je ograničen na 40, a prijave su otvorene do 22. srpnja. Najbolje očekuju nagrade od 4 000 do 10 000 kuna!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.