Hrvatski radio

Radio Knin

Plan cijepljenja

28.04.2022.

12:48

Autor: HRT

Masovno cijepljenje

Masovno cijepljenje

Foto: Ivica Grudiček / HRT

Županijski zavod za javno zdravstvo županije objavio je novi plan cijepljena za sljedeći tjedan, od 2. do 8. svibnja. 

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije cijepi u utorak, 3. svibnja u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo, M. Gupca 74 od 12 do 13 sati osobe koje se odazovu na javni poziv te učetvrtak, 5. svibnja u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo, M. Gupca 74 od 12 do 13 sati.

 U Kninu u prostorijama DZ Knin provodi se cijepljenje svakog radnog dana u svim ordinacijama obiteljske medicine za vrijeme radnog vremena ordinacije i uz prethodnu najavu.

3U Drnišu u prostorijama DZ Drniš provodi se cijepljenje svakog radnog dana u svim ordinacijama obiteljske medicine za vrijeme radnog vremena ordinacije i uz prethodnu najavu.

 

Na punktovima za cijepljenje se provodi i savjetovanje u svezi cijepljenja. Cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama.Cijepi se sa svih pet vrsta cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Cijepljenje u kući nepokretnih, teško pokretnih i imunokompromitiranih osoba se  odrađuje preko mobilnih timova zdravstvenih ustanova u Šibensko-kninskoj županiji. Svaka osoba koja ima potrebu za cijepljenjem u kući može se javiti na javno objavljene brojeve cjepitelja s područja Šibensko-kninske županije, a to su Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, Dom zdravlja Šibenik, Dom zdravlja Knin i Dom zdravlja Drniš.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.