Hrvatski radio

Radio Knin

Policija provodi kriminalističko istraživanje u Brodarici

27.04.2017.

13:30

Autor: Dragan Gligora

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Osumnjičenik za jučerašnje trostruko ubojstvo u Brodarici, Boris Luketa, nakon sinoćnjeg pokušaja suicida, prevezen je jutros u splitsku bolnicu. Prema posljednjim informacijama životno je ugrožen, iako daje znakove života.

Tijekom jutra policijski službenici PU šibensko-kninske i Ravnateljstva policije nastavili su kriminalističko istraživanje vezano uz trostruko ubojstvo u Brodarici. Tijekom jutra policijski službenici PU šibensko-kninske i Ravnateljstva policije nastavili su kriminalističko istraživanje vezano uz trostruko ubojstvo u Brodarici s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i osoba koje su povezane s ovim događajem. 

Na mjestu događaja nalaze se vještaci iz Centra za kriminalistička istraživanja, ispitivanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' i policijski službenici PU šibensko-kninske, koji u suradnji sa ŽDO Šibenik provode očevid.   

Osumnjičeni Boris Luketa je tijekom noći prevezen u KBC Split, a prema posljednjim informacijama i dalje se nalazi u životnoj opasnosti.

U Brodarici i cijelom šibenskom kraju ljudi još uvijek u strahu i nevjerici komentiraju tragičan događaj:

Iako još nema službenih potvrda, doznaje se da je mogući motiv ubojstva navodni dug koji je mlađi sin Keranovića imao prema Luketi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.