Hrvatski radio

Radio Knin

15:29 / 21.10.2021.

Autor: Nives Hladnić

Potpisan Ugovor za gradnju mosta u Raškovićima

Potpisan Ugovor za gradnju mosta u Raškovićima

Potpisan Ugovor za gradnju mosta u Raškovićima

Foto: - / -

Radovi će početi za 20-ak dana, a rok za njihov završetak je tri mjeseca. Izvođač je Kameni zid iz Drniša, vrijednost radova je oko milijun kuna.

Most u Raškovićima urušio se prije 15-ak godina. 10-ak godina služio je uglavnom kao mamac biračima uoči izbora, jer su im političari u kampanjama obećavali kako je on prioritet.
Izgleda da se tek prethodna gradska vlast uhvatila pripreme projekta izgradnje mosta, tako tvrdi kninski gradonačelnik Marijo Ćaćić.

gradonačelnik Ćaćić

Hrvatske vode će sufinancirati uređenje obale s obje strane Butižnice i upornjaka, a Grad Knin – most. Vrijednost izgradnje mosta za gradski proračun je oko milijun kuna, a za mještane – neprocjenjiva

mještani Raškovića

Armiranobetonski most preko Butižnice bit će dug desetak metara, a predviđen za prijelaz pješaka i poljoprivredne mehanizacije. Radovi bi trebali početi za 20-ak dana i trajati 3 mjeseca, kazao je Petar Melvan iz tvrtke Kameni zid.

 

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.