Hrvatski radio

Radio Knin

Predstavljen SDP-ov kandidat za gradonačelnika Knina

11.04.2017.

16:08

Autor: Vesna Jašek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na predstojećim lokalnim izborima, Mirko Antunović bit će kandidat SDPa za gradonačelnika Knina. Odluku je prije dva dana jednoglasno donio Gradski odbor stranke, a danas je održano i službeno predstavljanje SDPovog kandidata.

 

Kandidaturu Mirka Antunovića podržat će HNS i Nezavisna lista Stipe Petrine, formirat će zajedničku koalicijsku listu, a tada predstaviti i program. HDZovu vladavinu proteklih 20 godina Antunović je nazvao vremenom propuštenih šansi, pa se osvrnuo na Program u okviru kojega je Knin dobio 25 milijuna eura za razvoj:

 

"Mnogi ne znaju da je SDP-ova Vlada te novce dodjelila Kninu. To je nova šansa za ovaj grad, nemojmo je propustiti. Izaberimo ljude koji će znati s tim novcima pokrenuti ovaj grad"

 

Antunoviću su potporu dali i Županisjki SDP-ovac Franko Vidović HNS-ovac Petar Mišura, i prvi čovjek SDPa Davor Bernardić:

 

"Ovaj grad ima izbor, ili ćete starim putem siromaštva i iseljavanja ili ćete dati šansu Mirku Antunoviću, dopustiti tom mladom čovjeku da potakne Knin da da najbolje od sebe".

 

Na kraju, Mirko Antunović pozvao je sve da iziđu na izbore, a svima koji kane iseliti iz Knina poručio, da prije toga, na lokalnim izborima šansu daju njemu.

 

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.