Hrvatski radio

Radio Knin

Problem s parkingom u Vukovarskoj

05.10.2022.

13:17

Autor: Radio Knin

Nedostatak parkirnih mjesta

Nedostatak parkirnih mjesta

Foto: scokaric / HRT

Stanari Vukovarske ulice u Kninu žale se na nepropisno parkiranje u blizini njihovih zgrada zbog čega je pristup ulazima često otežan. Zamjeraju i na tome što nisu označena parkirališna mjesta.

Trebalo bi označiti parkirališna mjesta, upozoravaju stanari Vukovarske ulice, i staviti znakove zabrane parkiranja na određenim mjestima. Često je zbog kaosa u sadašnjem načinu parkiranja osobama s otežanim kretanjem i roditeljima s dječjim kolicima onemogućen pristup ulazima u zgradu:

Stanarka iz Vukovarske

Je li problem u nedostatku parkirališnih mjesta, u tome što nisu označena, ili u neodgovornom ponašanju vozača? Pitali smo naše sugrađane što misle o tome:

Građani o nepropisnom parkiranju

U gradu postoji više parkirališta: autobusni kolodvor, Tomislavova (iza Trga), Tomislavova kod stambene zgrade 17-19, Velebitska, parkiralište kod Zelenih zgrada, parkiralište kod Crvenih zgrade, parkiralište kod Suda, parkirališta u Držislavovoj, spomenuto parkiralište u Vukovarskoj. Obilježavanje parkirališnih mjesta na svim tim parkiralištima zahtijeva značajna financijska sredstva koja Grad Knin, zbog smanjenih proračunskih prihoda, trenutačno ne može osigurati.

Kada financijske mogućnosti dozvole, nastojat će organizirati obilježavanje svih parkirališnih mjesta, pa tako i obilježavanje oko zgrade u Vukovarskoj, odgovaraju iz Grada Knina.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

8 dana

Zamućenje vode

Čaša vode