Hrvatski radio

Radio Knin

Sajam udruga na Trgu dr. Ante Starčevića

25.05.2017.

06:46

Autor: Nives Hladnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sajam će se održati u petak, 26. svibnja, od 10 do 13. Udruge iz Knina i Drniša predstavit će svoje društveno korisne projekte i programe, ali i mogućnosti uključivanja građana u volonterske programe.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske već tradicionalno organizira Dane otvorenih vrata udruga koji se ove godine održavaju od 25. do 27. svibnja 2017. godine.

Kako bi građanima približile svoje programe i aktivnosti, udruge širom Hrvatske organiziraju  brojne kreativne radionice, predavanja, predstave, akcije te na inovativne načine predstavljaju svoje društveno korisne projekte i programe, ali i mogućnosti uključivanja građana u volonterske programe.

Kao doprinos ovoj manifestaciji Vijeće udruga grada Knina i udruga ZvoniMir organiziraju Sajam udruga na kojem ćemo svojim sugrađanima predstaviti aktivnosti projekata koje provodimo te se pohvaliti dosadašnjim radom i dobrom suradnjom. 
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.