Hrvatski radio

Radio Knin

Savjesni građanin policiji vratio pušku i streljivo

19.09.2023.

11:12

Autor: HRT

policija

policija

Foto: L.G. / HRT

U sklopu MUP-ove akcije „Manje oružja, manje tragedija” savjesni građanin vratio je oružje i streljivo koje je posjedovao. 

Policijski službenici su oružje na siguran način izuzeli te pohranili u prostorije Policijske uprave Šibensko-kninske do uništenja. Radi se o automatskoj pušci i 50 komada streljiva. Kampanja „Manje oružja, manje tragedija“ i dalje traje te nema sankcija za građane ako se odluče sami dobrovoljno vratiti oružje, poručuje policija.

Iz policijskog biltena izdvajamo i prometnu nesreću koja se juče dogodila na cesti D-8 u Brodarici u kojoj je teže ozlijeđena 66-godišnja vozačica. Upravljajući osobnim automobilom splitskih registarskih oznaka, nije držala sredinu prometne trake, prelazi na prometni trak za vozila iz suprotnog smjera i preko nogostupa udara u ogradni zid obiteljske kuće. Zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda vozačica je zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, a protiv nje će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.