Hrvatski radio

Radio Knin

SDP podržava nezavisnog kandidata za gradončelnika Knina Darija Šimića

04.03.2013.

13:21

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nositelj liste za Gradsko vijeće bit će Mirko Antunović

SDP grada Knina podržava Darija Šimića kao nezavisnog  kandidata za gradonačelnika Knina na predstojećim lokalnim izborima. Nositelj liste za Gradsko vijeće bit će Mirko Antunović, inače ravnatelj Srednje škole Lovre Montija.  Riječ je o osobama koje su sposobne preokrenuti katastrofalnu socijalnu i gospodarsku sliku grada Knina, kazao je na konferenciji za novinare Antunović. Podsjetimo, nezavisni kandidat za gradonačelnika Darijo Šimić radi kao savjetnik u Razvojnoj agenciji Šibensko-kninske županije.

SDP-ova kandidatkinja za županicu Šibensko-kninske županije, Anita Bara kritizirala je rad aktualne gradske vlasti kod koje,kaže,  i portir mora ići po mišljenje.Dodaje  kako  o njezinom radu  najbolje govore izvješća državne revizije koja ukazuju na brojne nepravilnosti. Bara je navela četiri važna projekta za grad Knin, ali i za županiju. Prioritetan je brza cesta Šibenik-Drniš-Knin-granica BIH

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.