Hrvatski radio

Radio Knin

Školi Domovinske zahvalnosti donirana gimnastička oprema

02.10.2020.

13:14

Autor: Vesna Jašek

Školi Domovinske zahvalnosti donirana gimnastička oprema

Školi Domovinske zahvalnosti donirana gimnastička oprema

Foto: - / -

Hrvatski gimnastički savez, donirao je danas kninskoj osnovnoj školi Domovinske zahvalnosti gimnastičku opremu. Cilj Saveza je osnovati klubove u gradovima gdje ih nema i opremiti ih potrebnim spravama.

Savez je naime, kontaktirao sa jednom nizozemskom organizacijom, koja se upravo bavi doniranjem opreme gimnastičkim klubovima i školama, koje nemaju mogućnost nabaviti ih. Cilj je naravno da se što više djece bavi sportom.

Predsjednik Saveza, naš poznati olimpijac Mario Možnik, rekao je kako su danas uručene donacije u Bjelovaru, Gospiću, Makarskoj i Kninu.

Osnovna škola Domovinske zahvalnosti, ustupila je prostor, sprave će biti smještene u sportskoj dvorani škole, a koristit će je kako članovi gimnastičkog kluba, tako i svi učenici ove škole, izjavila je ravnateljica Marija Stojanović.

Članica Upravnog odbora novoosnovanog kluba, Anita Ercegovac pozvala je sve roditelje da svoju djecu učlane u klub i tako potaknu u njima sportski duh.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.