Hrvatski radio

Radio Knin

Smrtno stradala dvojica radnika DIV-a

29.04.2019.

16:45

Autor: Dragan Gligora

Smrtno stradala dvojica radnika DIV-a

Smrtno stradala dvojica radnika DIV-a

Foto: - / -

Dvojica radnika smrtno su stradala u kninskoj tvornici DIV. Neslužbeno se doznaje da su nastradali od strujnog udara. Jedan od radnika upao je u strujnu kadu, a drugi mu je nastojao pomoći. Umrli su od zadobivenih ozljeda.

Još uvijek traje očevid o nesreći koja je potresla Knin. Očevid obavlja zamjenik Županijske državne odvjetnice u Šibeniku. Nakon stradanja dvojice kolega, zaposlenici DIV-a pušteni su kućama, a građani Knina potreseni su nemilim događajem.

Izrazivši sućut obiteljima i kolegama stradalih radnika, kninski gradonačelnik Marko Jelić rekao je kako će Grad Knin na dan pokopa proglasiti Dan žalosti.

DIV GRUPA oglasila se priopćenjem u kojem ističe kako se tragedija dogodila unatoč činjenici da se u kninskoj tvornici provode i poštuju sve mjere zaštite i sigurnosti na radu. Bez obzira na to, stoji u priopćenju, o okolnostima događaja DIV GRUPA neće davati nikakve komentare sve do okončanja istrage.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.