Hrvatski radio

Radio Knin

12:04 / 20.11.2020.

Autor: Nives Hladnić

Sutra se održava 1. Božićni sajam u Kninu

Sutra se održava 1. Božićni sajam u Kninu

Sutra se održava 1. Božićni sajam u Kninu

Foto: - / -

Održavat će se svake subote do 19. prosinca od 9 do 12 sati. Nova lokacija sajma je ispred Nove tržnice, a štandovi izlagača bit će postavljeni uz Tomislavovu ulicu. Na ovogodišnjem Božićnom sajmu u Kninu sudjelovat će 11 izlagača.

"Ne propustite priliku podržati domaće proizvođače i kreativce i kupiti najljepše božićne ukrase i poklone za svoje najmilije", poručuju organizatori i dodaju:

"U ponudi ove godine nema čega nema, od prirodne kozmetike do toplih pletenih i heklanih predmeta i mnoštva proizvoda i rukotvorina koji mogu poslužiti kao originalni božićni pokloni. Kako se bliži i prva adventska nedjelja, svi u potrazi za predivnim adventskim vijencem, neće ostati razočarani.

Nova lokacija ovogodišnjeg Božićnog sajma nalazi se ispred Nove tržnice, ali će štandovi izlagača biti postavljeni uz glavnu, Tomislavovu ulicu.

Na ovogodišnjem Božićnom sajmu u Kninu sudjeluje ukupno 11 izlagača: OPG BRANKICA BOROVIĆ, OBRT "CONTROL C", UDRUGA CARZA, LIKOVNA UDRUGA KNIN, KUD KRALJ ZVONIMIR , TI & JA G, KUĆNA RADINOST BORKA G. MARIN, a iz Šibenika nam stižu KUĆNA RADINOST ŠIBENIK i KUĆNA RADINOST BRANKA. U prosincu će nam se pridružiti još dva izlagača učenička zadruga SS Lovre Montija iz Knina sa svojim proizvodima i udruga Čarobni svijet s humanitarnom akcijom.

Također, nemojte propustiti priliku posjetiti i prostor Nove tržnice, gdje možete kupiti domaću hranu, povrće i voće te razne domaće proizvode naših lokalnih proizvođača. Idealna prilika za subotnju kupnju nakon koje ćete se osjećati sjajno!", navedeno je u dopisu Turističke zajednice Grada Knina. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.