Hrvatski radio

Radio Knin

U Kninu se održava regionalno taekwondo natjecanje

16.02.2019.

11:02

Autor: Vesna Jašek

U Kninu se održava regionalno taekwondo natjecanje

U Kninu se održava regionalno taekwondo natjecanje

Foto: - / -

U Sportskoj dvorani Srednje škole Lovre Montija, u tijeku je natjecanje u taekwondou za mlađe kategorije, Knin Open 2019. To je 12-to regionalno natjecanje, a rezultati će se bodovati za nacionalnu rang ljestvicu kadeta.

Za medalje se danas bori 250-toro djece iz 25 klubova Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Eliminacijske borbe za sve skupine trajat će do 18 sati.

Na natjecanje je stigao i cijeli Uopravni odbor Hrvatskog taekwondo saveza, koji je ovdje održao i svoju prvu ovogodišnju sjednicu. Predsjednik Saveza, Anto Nobilo, izrazio je zadovoljstvo uspjesima koje postižu kninski sportaši:

„Knin je iznenađujuća sredina koja daje jako dobre sportske rezultate, ali je ovaj sport iznimno uspješan i na nacionalnoj razini. HTS malim uspješnim sredinama, kao što je Knin može pomoći upravo na način da im dodjeli organizaciju ovakvih natjecanja. Taekwindo je, naime najbrojniji pojedinačni sport u Hrvatskoj, a po rezultatima najbolji. Upravo se priprema strategija sporta, i prema radnoj verziji, taekwondo spada u prvu kategoriju, ” rekao je Nobilo.

Eliminacijske borbe za sve skupine trajat će do 18 sati. Natjecanje je organizirao TK DIV Knin, a svečanost otvorio gradonačelnik Marko Jelić.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.