Hrvatski radio

Radio Knin

U Šibensko-kninskoj županiji 9 novozaraženih koronavirusom

09.04.2020.

12:08

Autor: Lidija Grubišić

U Šibensko-kninskoj županiji 9 novozaraženih koronavirusom

U Šibensko-kninskoj županiji 9 novozaraženih koronavirusom

Foto: - / -

U Šibensko-kninskoj županiji u posljednja 24 sata imamo devet novih osoba oboljelih od COVID-19. Od devet pozitivnih osoba, dvije osobe su zdravstveni djelatnici kninske bolnice. S današnjim danom ukupan broj oboljelih je 57.

Priopćenje Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije:

 

 "Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 10 osoba oboljelih od COVID-19, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Jedan od troje pacijenata koji su na respiratoru u KBC Split odvojen je od respiratora i očekuje se njegov premještaj u šibensku bolnicu.

 

U karanteni su i dalje dvije osobe koji su državljani Republike Hrvatske. U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljena je jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije za koju je provjerom utvrđeno da kršenja mjere nije bilo.

Brojke pokazuju da još više pozornosti moramo obratiti na preporuke struke, zato ponovo apeliramo ostanite kod kuće, izlazite samo ako je neophodno jer o nama samima ovisi koliko će ovo trajati".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.