Hrvatski radio

Radio Knin

Ubijen policajac u Kijevu

29.06.2013.

10:05

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jedan policajac od ozljeda preminuo, drugi ozlijeđen, no izvan je životne opasnosti

Pri pružanju intervencije, jedan je građanin ozlijedio dva policajca, od kojih je jedan podlijegao ozljedama, stoji u kratkom priopćenju Policijske uprave Šibensko-kninske. Kako neslužbeno doznajemo policajci  su intervenirali zbog prijavljenog obiteljskog nasilja. Nakon što su ušli u kuću, nasilnik je iznenada nožem ubo jednog od njih i zadao mu smrtonosne ozljede. Drugoga policajca ranio je u ruku i dao se u bijeg. No, ozlijeđeni  policajac ipak ga je uspio  raniti pištoljem. Ubrzo je stigla policija , opkolila ga, a ubojica se navodno sam predao. Ranjeni policajac sinoć je operiran u kninskoj bolnici, stabilno je i izvan životne opasnosti.

Preminuli policajac otac je troje djece. I on i njegov ranjeni kolega bili su sudionici Domovinskog rata. Sve okolnosti događaja znat će se u 10 sati i 30 minuta kada će načelnik PU Šibensko kninske Ivica Kostanić ispred sjedništa uprave održati konferenciju za novinare.

Proslave ulaska Hrvatske u EU na Trgu Ante Starčevića je otkazana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.