Hrvatski radio

Radio Knin

Udruga umirovljenika organizirala akciju mjerenja šećera i tlaka

30.09.2021.

17:25

Autor: Sunčica Cokarić

Udruga umirovljenika organizirala akciju mjerenja šećera i tlaka

Udruga umirovljenika organizirala akciju mjerenja šećera i tlaka

Foto: - / -

Obilježavanje sutrašnjeg Međunarodnog dana starijih i nemoćnih osoba Udruga umirovljenika grada Knina počela je akcijom mjerenja tlaka i šećera koju su, treću godinu za redom, organizirali u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa. Akciji se odazvalo tridesetak osoba starije životne dobi.

Za tridesetak umirovljenika, koliko ih se odazvalo akciji, danas su mladi volenteri Crvenog križa utvrdili uredan tlak i razinu šećera u krivi, potvrdila nam je to ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Anđelka Balić:

Anđelka Balić

Zanimanje umirovljenika za ovakve akcije uvijek je veliko, kaže predsjednik Udruge umirovljenika grada Knina i Matice umirovljenika Šibensko-kninske županije Pero Antičević:

 

Pero Antičervić

Fizičkih aktivnosti u Udruzi ne manjka, a uz druženje uvijek ide i dobro raspoloženje, što doprinosi boljoj kvaliteti života, ali i čuvanju zdravlja. Karmela Jeralj, potpredsjednica Udruge umirovljenika, pomaže u organizaciji raznih događanja:

 

Karmela Jeralj

 

Dan otvorenih vrata održat će se sutra u novim prostorijama Udruge u Kosorovoj 11 s početkom u 11 sati. Najvljuju i izlet Jesen u Lici te hodočašće u Međugorje pa im se svi zainteresirani mogu pridružiti.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.