Hrvatski radio

Radio Knin

Već šesti dan nema novooboljelih

08.05.2020.

11:25

Autor: Vesna Jašek

Već šesti dan nema novooboljelih

Već šesti dan nema novooboljelih

Foto: - / -

Nastavlja se pozitivan niz u kojemu već šesti dan zaredom, na području naše županije, nema novozaraženih osoba od koronavirusa. Tako da je ukupna broj oboljelih od COVID 19, i dalje 90 osoba. U međuvremenu se oporavilo 64-voro pacijenata.

Današnje priopćenje županijskoga Stožera civilne zaštite prenosimo u cijelosti:

 

"Na području Šibensko-kninske županije šesti dan za redom nema novooboljelih osoba od koronavirusa. Do danas je u našoj županiji oboljelo 90 osoba, a oporavilo se njih 64.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice nema hospitaliziranih pacijenata oboljelih od COVID-19. Tri pacijenta iz šibenske bolnice liječe se u KBC Split i sva tri su na respiratoru.Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 77 osoba, od čega je 24 kontakt s oboljelim od COVID-19.Do danas je u Šibensko-kninskoj županiji uzeto 1667 uzoraka.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske je zaprimljena jedna dojava o kršenju mjere samoizolacije te je provjerom utvrđeno da je bilo kršenja navedene mjere."

 

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.